Biggs/Sillaste nelinpelifinaaliin

svs-banneri-logo

Eilen oli onnistunut päivä SVS-juniori Juho-Ericille kun hän voitti molemmat ottelunsa Ladoga Cup turnauksessa. Kaksinpelin jatkosarjassa Juho rökitti venäläisen Marat Tenishevin puhtaasti 4-0, 4-0. Sen sijaan nelinpelissä oli tiukempaa, mutta pojat (Juho-Eric ja Andreas) selviytyivät jälleen 10-tiebreakin kautta voittamalla parin Makar Elesin/Alexander Orlov  6-4, 6-7, 10-5.

Suomalaistyttöjen pelit päättyivät eilen kun Asta Miettinen hävisi jatkosarjan ottelunsa 4-2, 3-5, 0-4 ja nelinpeli Miettinen/Hietaranta – Diana Shnaider/Ksenia Zaytseva päättyi venäläistyttöjen voittoon 7-5, 6-4.

Juho-Ericin kaksinpelit päättyivät tänään kun hän hävisi jatkosarjan semifinaaleissa venäläispojalle Maxim Dontsoville 3-5, 1-4. Nelinpelissä suomalais-virolais yhteistyö sen kun paranee kun Juho-Eric ja Andreas Sillaste ottivat selvän voiton parista Andrey Antonovich (Valkovenäjä) / German Dumshe (Liettua) lukemin 6-2, 6-1 ja näin etenivät nelinpelifinaaliin. Finaaliottelu pelataan huomenna aikaisintaan klo 10.30 suomen aikaa. Sitten alkaa paluumatka Suomeen ja kotiin Savonlinnaan!