junnut-rappusissa

SVS:n juniorit esittivät hyviä otteita viikonlopun JGP-kisoissa

SVS:n Aaro Jaatinen, Lassi Vepsäläinen ja Eemeli Teerimäki olivat mukana Myllypurossa pelatuissa 12-vuotiaiden JGP-kisoissa.

Suurta menestystä ei tällä kertaa tullut mutta juniorimme esittivät kuitenkin kelpo otteita ja saivat hyvää kokemusta jatkoa ajatellen.

Vaikka Aaro ja Eemeli hävisivät omat kaksinpelinsä selkein numeroin niin geimit olivat kuitenkin tiukkoja. Tenniksen pistelasku on kuitenkin aika armoton eli geimejä ei saa lahjana vaan jokainen peli täytyy ansaita. Tappioista huolimatta pojat olivat kuitenkin ihan hyvillä mielin pelien jälkeen vaikka voitto olisi tietysti ollut tappiota mukavampi.

Lassin kaksinpelit alkoivat tiukalla karsintasarjan tappiolla mutta onneksi Lassin hyvä aiempi menestys ja korkea ranking toi paikan pääsarjaan. Seuraavan aamun pelissä nähtiinkin jo parasta Lassia ja vastustaja kaatui selvin numeroin.

Pääsarjan toisella kierroksella Lassin vastustajaksi asettui lopulta koko sarjan voittanut Otso Martikainen, joka oli vielä piirun verran liian kova vastustaja. Lassi kuitenkin haastoi Otsoa erinomaisesti ja voi olla tyytyväinen kahdessa viimeisessä ottelussa esittämiinsä peliotteisiin.

Tiukkoja nelinpelejä

Nelinpelissäkään ei valitettavasti voittoja tullut tällä kertaa. Lassi ja Eemeli hävisivät oman ottelunsa tutuille vastustajille ja toisen erän viimeinen no ad -pallo kääntyi valitettavasti vastustajille eikä SVS:lle, mikä olisi tiennyt tiebreak-ratkaisua toiseen erään.

Aaro puolestaan lähti kentälle hieman eri tunnelmissa, kun pelikaveri oli sovittu sähköpostilla ja pojat tutustuivat toisiinsa vasta 10 minuuttia ennen ottelun alkua. Aaro ja Jan pelasivat kuitenkin erittäin hyvää neluria ja etenkin toisessa erässä, kun kaverikin alkoi olla jo tutumpi, oli pojille mahdollisuus kääntää ottelu vielä itselleen mutta tällä kertaa toinen erä meni vastustajille numeroin 6-4.

Kaiken kaikkiaan taas paljon hyviä kokemuksia ja tällä porukalla on erittäin hyvä lähteä pelaamaan 12-vuotiaiden liigacupia.

Pojat 12 v nelinpeli

Linus Lagerbohm / Oliver Vainionpää vs Eemeli Teerimäki / Lassi Vepsäläinen 6-0 7-5
Albert Gabran / Joakim Ranta – Aaro Jaatinen / Jan Moed 6-1 6-4