Jäsenkirje helmikuu 2020

SAVONLINNAN VERKKOPALLOSEURA RY.

HYVÄT TENNIKSEN YSTÄVÄT!

Vuoden 2019 tapahtumia

Savonlinnan Verkkopalloseuran edustusjoukkue säilytti I-divisioonan sarjapaikkansa ulkokaudella ja pelaa sisäkaudella I-divisioonassa. Seuran seniorit ja juniorit menestyivät jälleen erinomaisesti.

Ari Malinen voitti SM-kultaa kaksinpelissä ja SM-hopeaa nelinpelissä M65-sarjassa. Ari Malinen ja Matti Kaistinen voittivat hopeaa M65-luokan sarjatenniksessä. SVS:n 70-vuotiaiden joukkue (Matti Kaistinen, Seppo Häkkinen ja Pekka Niemi) sijoittui SM-sarjan runkosarjassa viidenneksi. Juho-Eric Biggs voitti SM-pronssia 16-vuotiaiden kaksinpelissä ja kultaa nelinpelissä sekä vuoden lopun huipentavan JGP Masters -turnauksen. Juho-Eric Biggs jatkaa ikäluokkansa maajoukkueessa ja kilpailee kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä kentillä.

Seuran junioreista oman ikäluokkansa 10 parhaan juniorin joukosta löytyy myös Lassi Vepsäläinen (P13), joka voitti SM-hopeaa sekanelinpelissä ja SM-pronssia poikien nelinpelissä. Lassi voitti JGP Masters -kisoissa pronssia ja hopeaa Koululaisten mestaruuskisojen nelinpelissä Aaro Jaatisen kanssa.

Seura järjesti vuoden 2019 aikana Kellarpellon tenniskeskuksessa yhteensä 8 kansalliset kilpailut, joista suurimpana perinteinen, jo 39. kerran järjestetty Oopperatennis.
Vuoden pelaajaksi valittiin Juho-Eric Biggs, senioripelaajaksi Ari Malinen. Vuoden junioripelaaja oli Lassi Vepsäläinen, vuoden harjoittelija Riina Piispa, vuoden taistelija Max Mäkäläinen ja vuoden Fair Play -pelaaja Simo Laukkanen.

SVS:n oma sovellus

Seuralla on uusi mobiilisovellus, jonka kautta pysyt helposti ajan tasalla seuran tapahtumista ja saat ilmoitukset kaikista uusista tiedotteista ja somepäivityksistä. Toivomme, että kaikki jäsenet lataavat itselleen ilmaisen Savonlinnan tennis -sovelluksen, joka löytyy sovelluskaupasta.

Ilmoita puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi jäsenkorttia ja laskuja varten
Suomen Tennisliitto on siirtynyt käyttämään sähköistä jäsenkorttia ja se lähetetään jäsenen tiedoissa olevaan puhelinnumeroon. Samalla siirrymme myös paperittomaan laskutukseen, joten pyydämme, että jokainen jäsen käy lähettämässä/päivittämässä ajan tasalla olevat yhteystietonsa seuran nettisivuilla osoitteessa svstennis.net.

Linkki päivityssivulle löytyy sivuston sekä yläreunan (Seura - Lähetä yhteystietosi) että sivun alareunan valikosta.

Kilpailumaksut ilmoittautumisen yhteydessä

Kaudesta 2020 eteenpäin kaikki kilpailumaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Tennisässään.

Tämä menettely helpottaa kirjanpitoa ja vähentää viime hetken peruutuksia – ja on käytössä lähes jokaisessa muussa tennisseurassa. Seura antaa edelleen jäsenille alennusta omien kisojen kilpailumaksusta (aikuiset -25% ja juniorit -50%) ja nämä “palautukset” maksetaan kilpailun yhteydessä, mikäli pelaajalla on esittää jäsenkortti tai maksukuitti.

Hallitus

Seuran puheenjohtajana on toiminut Jussi Turtiainen, joka valittiin syyskokouksessa myös seuraavalle kaudelle eli vuodelle 2020. Hallituksen muut jäsenet ovat Raimo Biggs (varapj.), Hannu Jaatinen (sihteeri), Otto Kankkunen, Tero Mäkäläinen, Joni Loikkanen, Lasse Hartikainen, Marko Järvinen, Katja Turtiainen.

Jäsenmaksu 2020 (lasku tulee kirjeenä tai sähköpostiin)

Vuoden 2020 jäsenmaksut vahvistettiin syyskokouksessa – juniorit 30 euroa, aikuiset 45 euroa, perhejäsenyys 100 euroa.

Seuran jäsenmaksutuotoista osa menee Tennisliitolle ja loppuosa käytetään pääasiassa junioritoiminnan tukemiseen.

Jäsenmaksut ovat seuran ja etenkin junioritoiminnan kannalta elintärkeitä ja ainoa seuran jäsenilleen asettama materiaalinen velvoite, joten pyydämme suorittamaan maksun eräpäivään mennessä.

Valmennus- ja harjoitusryhmät

Kaikki seuran järjestämät valmennukset pidetään tällä hetkellä Kellarpellon tenniskeskuksessa. Valmennuksesta vastaa SVS:n valmennuspäällikkö Tero Mäkäläinen.

Valmennuksesta saa lisätietoja Terolta puhelimitse (050-553 1470) tai sähköpostitse ([email protected]) tai seuran internet-sivuilta www.svstennis.net.

Jäsenedut

Jäsenmaksun suorittaneet ja jäsenkortin tai maksukuitin näyttävät henkilöt saavat seuraavat edut:

  • oikeus osallistua SVS:n jäsenenä Tennisliiton järjestämiin kansallisiin kilpailuihin ja sarjatennikseen
  • 50 %:n alennus Kellarpellon ulkokenttien tuntimaksuista ja oikeus edulliseen kausikorttiin. Kortti on henkilökohtainen ja sen voi ostaa osoitteessa www.svstennis.net
  • Junioreille 50 %:n ja aikuisille 25 %:n alennus SVS:n järjestämien kansallisten tai vastaavien kilpailuiden osallistumismaksuista
  • Kuntokeskus Kristalli Sportin kuukausijäsenyys erittäin edulliseen hintaan -
    salijäsenyys 30 €/kk ja sali+ryhmäliikunta 39 €/kk
  • 10 % alennus tennistuotteista Intersport Savonlinnasta
  • digitaalinen tennislehti osoitteessa tennis.fi
  • mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin valmennuksiin jäsenhintaan

Vuoden 2020 tapahtumia

Seura keskittyy tänäkin vuonna pääasiallisesti juniori- ja kilpailutoimintaan.

Kansallisia kilpailuja järjestetään vuoden aikana 7-8 kappaletta, minkä lisäksi järjestetään mahdollisesti myös seuran sisäisiä juniorikilpailuja ja muita tapahtumia.

Kesäkuun 1.-3. päivä järjestetään jälleen perinteinen Hippo-tennisleiri Kellarpellon tenniskeskuksessa. Leiri sopii hyvin kaikentasoisille junioreille, myös lajia vasta aloitteleville.

Seuran järjestämistä tapahtumista saa parhaiten tietoja seuran sovelluksella, seuran nettisivuilta (www.svstennis.net) sekä seuran Facebook-sivuilta (www.facebook.com/savonlinnanverkkopalloseura).

Jäsenten osallistuminen seuran toimintaan

SVS:n hallitus toivoo, että mahdollisimman moni seuran jäsen osallistuisi myös seuran varainkeruuseen, jotta seura pystyy kehittämään toimintaansa.

Seura tarjoaa yhteistyökumppaneille näkyvyyttä/mainostilaa hallilta, ulkokentiltä, info-tv:stä, nettisivuilta ja kilpailuihin osallistuville lähetettävistä viesteistä. Kilpailut nimetään pääsponsorin mukaan. Onnistunut varainkeruu mahdollistaa mm. kohtuuhintaiset harjoitusvuorot, ammattitaitoisen valmennuksen ja hyvät jäsenedut.

Jos sinulla on hyviä kontakteja ja olet kiinnostunut osallistumaan kumppanisopimusten hankintaan, ota yhteyttä joko Jussi Turtiaiseen, puh. 050 3444 008, tai Raimo Biggsiin, puh. 050-5367365

Tiedotusten ja uutisten seuraaminen

Seura tiedottaa toiminnastaan sekä junioreiden kilpailumenestyksestä
- seuran Internet-sivuilla osoitteessa www.svstennis.net
- seuran Facebook-sivuilla www.facebook.com/savonlinnanverkkopalloseura sekä
- kuvina Instagramista käyttäjätunnuksella ja hashtagilla svstennis
- Kaikkien kanavien seuraaminen onnistuu helpoiten Savonlinnan Tennis -sovelluksella!

Hallitus toivottaa seuran jäsenille ja ystäville mukavaa ja menestyksestä tennisvuotta 2020!

Yhteistyöterveisin, Savonlinnan Verkkopalloseura ry:n hallitus

Hallituksen jäsenten yhteystiedot:
Jussi Turtiainen (pj) 050 - 3444008
Raimo Biggs (varapj ja kilpailut) 050 - 5367365
Hannu Jaatinen (siht. / aikuisvalm) 050 - 5325570
Tero Mäkäläinen (valmennus) 050 - 5531470
Otto Kankkunen (kilpailut) 050 - 3254716
Katja Turtiainen 050 - 5934111
Lasse Hartikainen 040 - 5273001
Marko Järvinen 050 - 5255305
Joni Loikkanen 044 - 5500286