U14-maajoukkue Tsekissä

svs-banneri-logo

Suomen U14 maajoukkue on parhaillaan Tsekissä valmistautumassa huomenna alkavaan Tennis Europe kilpailuun Bohemia Cafex Cupiin. Joukkueen mukana on SVS:n Juho-Eric Biggs. Juho lähti matkaan jo vappupäivänä, sillä maajoukkueella oli massaleiri keskiviikosta perjantaihin Prahassa. Joukkue harjoitteli myös tsekkiläisten tennisnuorten kanssa. Sää on suosinut, päivät ovat olleet aurinkoisia ja lämpötila 20 ja 22 asteen vaiheilla. Eilen oli sightseeing -päivä ja samalla tuli vähän kulttuurioppia nuorille. Kaupunkikierroksen jälkeen matka jatkui minibussilla pelipaikalle Rakovnikin.

Tällaisia vaeltaa kaduilla

 

Katukuva Prahasta

Näkymä ”Mustasta Tornista”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänään joukkue pääsee kisakenttiä testaamaan ja huomenna alkavat pääsarjan ottelut. Kyseessä on kovatasoinen U14 Categoria 1 kilpailu, jossa pääsarjassa pelaavat 64 pelaajaa ympäri maailmaa. Eilen pelattiin karsintaottelut. Mukana on Juhon lisäksi Ålk:n Oliver Byskata sekä Laura Hietaranta, Asta Miettinen ja Stella Remander. Kaikki suomalaiset pääsivät suoraan pääsarjaan.

Rakovnikin kisan jälkeen maajoukkue matkustaa Slovakiaan, jossa he osallistuvat toiseen 1-categorian TE-kisaan Piestanyssa. Suomen tennislupaukset ovat reissun päällä pisimmillään melkein kolme viikkoa. Onneksi Juholla on kouluhommat hyvällä mallilla ja saa keskittyä täysin tennikseen koko reissun ajan.