Kuulumisia Ladoga Cupista

svs-banneri-logo

Tänään käynnistyy Ladoga Cup:in kolmas kisapäivä. Ensimmäisenä päivänä kaikki suomalaisjuniorit hävisivät pääsarjan ensimmäisen ottelunsa. Valmentaja Boris Chernovin mukaan Juho-Eric sopeutui pelialustaan hyvin ja pystyi pelaamaan lähes omalla tasolla.

Suomalaisittain turnaus jatkui eilen poikien ja tyttöjen jatkosarjoilla sekä nelinpeleillä. Myös eilisen jatkosarjan vastustajat olivat suomalaisia parempia. Juho-Eric ja kuopiolainen Asta Miettinen pääsivät suoraan jatkosarjan toiselle kierrokselle ja pelaavat vasta tänään. Sen sijaan nelinpelissä tuli suomalaisille ensimmäiset voitot. Asta Miettinen ja lappeenrantalainen Laura Hietaranta voittivat venäläisparin Naomi Kuzmina / Sofia Suslova  6-3, 7-6. Poikien nelinpelissä Juho-Eric ja oululainen Andreas Sillaste kukisti niin ikään venäislaiskaksikon Artur Yurkevich / Maxim Zhukov  6-1, 4-6, 10-1.

Juho-Ericin seuraava kaksinpelivastustaja on venäläinen Marat Tenishev. Nelinpelissä pojat kohtaavat parin Makar Elesin / Alexander Orlov. Juhon kaksinpeli alkaa aikaisintaan klo 10.00 ja nelinpeli aikaisintaan klo 13.30 Suomen aikaa.