Menestyksekäs viikonloppu SVS junioreille

svs-banneri-logo

Eemeli Teerimäki ja Juho-Eric Biggs ottivat turnausvoittoja viikonloppuna pelatuissa kansallisissa kisoissa. Eemeli pelasi Kouvolan junnupäivän poikien 10-vuotiaiden sarjassa. Ensimmäisellä kierroksella kaatui sarjan 1. sijoitettu kouvolan oma poika Lenni Kiiski. Poisjääneiden vuoksi Eemeli pääsi 1. kierroksen jälkeen suoraan loppuotteluun, jossa hän kohtasi toisen kouvolalaisen 2. sijoitetun Aapeli Tikka. Tasaisessa väännössä Eemeli puristi itsensä 10-vuotiaiden mestariksi lukemin 4-6, 6-4, 10-6. Kouvolassa oli mukana myös Juho Molari ja Aaro Molari poikien 12-vuotiaiden sarjassa. Kouvolan tulokset;

Molari Aaro – Uusipuro Touko LTS 0-6, 0-6

Juho-Eric oli taas Helsingissä hakemassa tuntumaa ulkokenttiin Talissa pelattavassa Pikkujätti Openissa poikien 11-vuotiaiden sarjassa. Vaikka Juho voitti kaikki matsit selvällä erolla, turnauksen voittaminen ei ollut itsestään selvää. Etenkin välierässa ja finaalissa Juho sai tehdä rutkasti töitä voittaakseen pisteitä. Turnauksen edetessä tuli lisää varmuutta lyönteihin ja hän otti ns. ”isot” pisteet ratkaisutilanteissa. SVS-juniorille tämä oli kolmas peräkkäinen turnausvoitto pääkaupunkiseudulta.