Narva Cup

svs-banneri-logo

Tiistai 16.1.2018

Virossa käynnissä oleva Narva Cup turnaus alkoi Juho-Ericin kannalta lupaavasti kun hän eteni toiselle kierrokselle voittamalla virolaisen Denis Maijorovin selvin numeroin 6-0, 6-1. Toisella kierroksella vastassa on liettualainen Tauras Mickus. Juhon nelinpelipari Andreas Sillaste hävisi eilen oman ensimmäisen kierroksen ottelunsa puolalaiselle Michal Wlodarczyk:lle. Michal on Juholle tuttu kaveri, sillä pojat pelasivat yhdessä nelinpeliä Maltan TE-kisoissa viime kesänä. Huomenna onkin vuorossa nelinpeliottelu, vastassa on latvialaispari Artjoms Afanavsjevs/Reinis Kupfers.

Keskiviikko 17.1.2018

Poikien nelinpeliottelut käynnistyivät tänään Narvassa. Juhon ja Andyn yhteistyö sujui mallikkasti, kun he selvittivät tiensä toiselle kierrokselle kahdessa erässä lukemin 6-3, 6-2. Torstain aamupäivällä Juho pelaa kaksinpelien toista kierrosta, missä hän tavoittelee paikkaa puolivälieriin. Iltapäivällä pojat kohtaavat nelurissa ykkössijoitetut venäläiset Makar Elesin / Grigori Shebekin.

Torstai 18.1.2018

Juho-Ericin kaksinpelien toisen kierroksen ottelu oli n. 2,5 tuntia kestänyt tasaväkinen taistelu, joka päättyi lopulta  Tauras Mickus:n hyväksi 5-7, 6-3, 6-4. Juho kertoi, että hän pelasi ihan hyvin ja omalla tasolla, mutta vastustaja oli  tällä kertaa parempi. Pienoinen pettymys kääntyi jo muutamaa tuntia myöhemmin iloksi kun Juho ja Andy päihittivät nelinpelissä ykkössijoitetut venäläispojat kahdessa erässä lukemin 6-4, 6-4 ja näin etenivät semifinaaleihin.