Oopperatennis lähestyy

svs-banneri-logo

Vielä on viikko aikaa ilmoittautua perinteisiin Oopperakisoihin. Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 19.7.2015. Pelattavat sarjat ovat 2p; MA, MB, MC, NC, P10, P12, P14, T12, 4p; MC. Kilpailunjohtaja toivoo, että oman seuran pelaajat ilmoittautuisivat mahdollisimman pian, jotta saadaan houkuteltua myös muilta paikkakunnilta enemmän pelaajia mukaan. Tavoitteena olisi saada enemmän osallistujia kisoihin kuin viime vuonna. Tässä ohje niille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet kansalliseen tenniskisaan;

– pelaajan tulee olla Suomen Tennisliittoon kuuluvan tennisseuran jäsen esim. SVS

– uuden pelaajan tulee rekisteröityä Tennisässän verkkosivuilla; www.tennisassa.fi – kirjaudu

– Uudet Kilpailijat kohdasta Rekisteröidy, anna pakolliset tiedot (*merkitty) ja tallenna

– ohjelma antaa uudelle pelaajalle pelaajanumeron, jonka avulla pystyt kirjautumaan omalla sanasanalla Tennisässään.

HUOM! Kaikilla pelaajilla tulee olla voimassaoleva kilpailulisenssi. Lisenssi maksaa aikuisille 30 €, -97…04 junnuille 15 € ja -05 ja sitä nuoremmille 10 €. Lisenssi on voimassa vuoden loppuun saakka. Kilpailulisenssi maksetaan tennisässän kautta ja on voimassa heti.

Sitten kun pelaaja on rekisteröity ja lisenssi on maksettu, hän voi ilmoittautua kansallisiin kisoihin kirjautumalla omilla tunnuksilla Tennisässään. Jos on ongelmia rekisteröitymisessä tai kilpailuun ilmoittautumisessa ottakaa yhteys kilpailunjohtajaan.

Tervetuloa kisailemaan!

Raimo Biggs

Kilpailunjohtaja, puh. 050-536 7365