Pajulahden TE-kisoista kultaa ja pronssia

svs-banneri-logo

Tennis Europe U14 ”Pajulahti Tournament” päättyi tänään mukavissa merkeissä savonlinnalaisittain kun SVS-kasvatti Juho-Eric Biggs voitti venäläisen Boris Rogachewskiin kanssa poikien nelinpelimestaruuden. Finaalissa pojat päihittivät liettualaisparin Tauras Mickus / Edas Butvilas luvuin 7-6, 6-1. Ensimmäinen TE-kisavoitto nelurissa oli Juholle erikoisen makoisa, sillä hän hävisi molemmille pojille aikaisemmin tänä vuonna Narva Cupissa, Mickusille kaksarissa ja Butvilakselle nelinpelifinaalissa.

Kaksinpeleissä tuli kolmas sija, kun Juho hävisi eilisen semifinaaliottelun turnauksen kaksinpelin mestarille ruotsalaiselle Emilio Zielkowskille 3-6, 1-6.

Pajulahden kisat olivat Juhon tähän saakka parhaiten menneet kansainväliset kisat. Tämä suoritus nostaa hänet mukavasti TE14 -rankingissa ylöspäin ja lähemmäksi tämän vuoden tavoitetta päästä 100 parhaan pelaajien joukkoon.