Pajulahti Tournament

svs-banneri-logo

Pajulahden Urheiluopistolla pelataan parasta aikaa Tennis Europe U14 kilpailua ”Pajulahti Tournament”, johon osallistuu 55 poikaa ja 40 tyttöä neljästätoista eri maasta. Suomalaisia on mukana 17 poikaa ja 11 tyttöä. Myös Savonlinnan Verkkopalloseuran Juho-Eric Biggs (TE-ranking 192) on kisoissa mukana.

Juho-Ericin osalta turnaus on sujunut tähän saakka hyvin. Kaksinpeleissä hänet oli sijoitettu pääsarjassa kuudenneksi ja hän on edennyt jo semifinaaliin. Muut suomalaiset ovat jo pudonneet kaksinpeleistä. Maanantaina Juho voitti ensimmäisellä kierroksella latvialaisen Gustavs Dambinsin (522) 6-2, 6-2, tiistaina toisella kierroksella italialaisen Luciano Barbarinon (395) 6-1, 6-2 ja tänään kolmannella kierroksella tsekkiläisen Vit Kalinan (306) 6-2, 6-4.

Huomenna Juho pelaa finaalipaikasta, vastustajana on ruotsalainen Emilio Zielkowski (522). Nyt olisi revanssin paikka, sillä Juho hävisi ruotsalaiselle kaksi vuotta sitten massalla kolmessa erässä luvuin 0-6, 6-3, 4-10.

Tänään Juho-Eric pelasi myös nelinpeliä venäläisen Boris Rogachevskin kanssa. Toisen kierroksen ottelussa Juho ja Boris kohtasivat suomalaiskaksikon Emil Matikaisen / Max Alopaeuksen voittaen heidät luvuin 6-1, 6-2. Huomisessa semifinaalissa pojat kohtaavat suomalaisparin Axel Eriksson / Axel Valavaara.