Pajulahti Tournament

svs-banneri-logo

Tänään maanantaina käynnistyy alle 14-vuotiaiden Pajulahti Tournamentin pääsarjan ottelut. Viikon aikana pelataan sekä poikien että tyttöjen kaksinpeli- ja nelinpelisarjoja. Mukana on mm. SVS:n Juho-Eric Biggs. Juhon nelinpelikaverina pelaa ÅLK:n Oliver Byskata. Molemmat pojat sekä muut alle 14-vuotiaiden maajoukkueryhmään kuuluvat pelaajat olivat valmistelevalla leirillä torstaista lauantaihin. Juhon päällimmäiset tuntemukset leiriltä oli, että se meni tosi hyvin, tekemistä riitti ja oli hauskaakin. Sunnuntaina pojat ottivat vähän rennommin, jotta jäisi virtaa tämän päivän koitoksiin.

Eilinen arvonta ei suosinut kumpaakaan, Oliver saa vastaansa 1. sijoitetun britti Jack Pinnington Jonesin ja Juho haastaa 6. sijoitetun virolaisen Marten Murrandin. Huomenna alkavat nelinpelisarjat.

Maanantai oli varsin tyly päivä suomalaispelureille. Pääsarjassa olleet kaikki tytöt hävisivät ja pojista vain kaksi pääsi toiselle kierrokselle. Juho-Eric hävisi oman ottelunsa Marten Murrandille 4-6, 2-6.

Tiistaina nelinpeliparille Biggs/Byskata tuli hieno otteluvoitto parista Mikkelsen  (Tanska)/Basile (Belgia). Vaiherikas peli päättyi pojille 6-4, 0-6, 12-10. Vaikka he hävisivät toisen erän nollille ja olivat ratkaisevassa match-tiebreakissa 3-7 tappiolla, jaksoivat pojat taistella loppuun asti ja etenivät toiselle kierrokselle.