Leijona Group Oy

Leijona_työvaatteet_white_vaaka_Safety-First_PIENI

Leijona Group Oy tarjoaa teollisuuden työ- ja suojavaatteita ajatuksella ihmiset ja turvallisuus ensin. Leijonassa konkretisoituu rautainen tietotaito turvallisuudesta – yritys on kulkenut pitkän matkan suomalaisen teollisuuden ytimessä. Työvaatteet ovat tuottavuutta edistäviä työvälineitä, jotka suunnitellaan Savonlinnassa – aina asiakkaiden tarpeita kunnioittaen, työturvallisuudesta tinkimättä. Ammattitaitoinen suoraselkäinen tiimi ja laadukkaat materiaalit tarkoittavat paitsi korkeatasoista vaatetta myös pintaa syvemmälle ulottuvaa palvelua.

Olemme vaatettaneet fyysisten töiden ja vaativien olosuhteiden rautaiset ammattilaiset vuodesta 1954 alkaen. Reilun puolen vuosisadan aikana on käyty läpi suuria muutoksia niin koko työelämän kuin sen työvaatteille asettamien vaatimusten näkökulmasta. Perinteikkäistä sinisistä puuvillahaalareista on kuljettu pitkä matka tarkkoihin työvaatestandardeihin tai samanaikaisesti tulelta, valokaarilta ja kemikaaleilta turvaaviin teknisiin monisuoja-asuihin.

Leijona-työvaatteiden hallinto, tuotekehitys, laadunvalvonta, asiakaspalvelu, varastotoiminnot ja jopa pienvalmistus on keskitetty Savonlinnaan. Isompi valmistus tehdään pääosin Baltiassa ja itäisessä Euroopassa. Leijonan pitkä historia ja tekeminen perustuvat Suomeen ja suomalaisuuteen sekä hyvin tarkkoihin ja tiukkoihin eettisiin säädöksiin ja yhteiskuntavastuuseen.

Kehitysaskeleet olemme ottaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että entistä turvallisemmat, toimivammat ja mukavammat työvaatteet luodaan työn äärellä, käyttäjää kuunnellen.

Kattavaa työvaatevalikoimaamme tukee periksiantamaton palveluasenteemme. Ammattitaitomme on asiakkaidemme käytössä läpi tuotteiden elinkaaren, konsultoinnista kuljetuksiin ja profiloinnista pesulapalveluihin.