SVS ja Suur-Savon Osuuspankki yhteistyöhön

SVS-op-yhteistyo

Savonlinnan Verkkopalloseura ry ja Suur-Savon Osuuspankki ovat solmineet yhteistyösopimuksen

SVS:n puheenjohtaja Jussi Turtiainen on iloinen siitä, että kaksi paikallista toimijaa löytävät hyötyjä yhteisestä toiminnasta: ”Yhteistyöllä on iso merkitys laadukkaan ja monipuolisen seuratyön tekemisessä. Kumppanuus mahdollistaa lasten Hippo-tennisleirin: Hippo-tennisleiri järjestetään Kellarpellon tenniskeskuksessa 6-16-vuotiaille lapsille kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Ilmoittautuminen on käynnistynyt osoitteessa: https://svstennis.net/leiri/

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius on tyytyväinen uuteen kumppanuuteen SVS:n kanssa ja kertoo, että: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhteiskuntavastuu mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen ja yhdistysten kanssa.”

Waseniuksen mukaan painopisteessä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen:

”Mahtavaa, että pääsemme tekemään yhteistyötä perinteikkään savonlinnalaisen tennisseuran kanssa. SVS tuo junioreille liikunnan riemua ja luo mallia terveellistä elämäntavasta”.