SVS-juniorit Kuopion kansallisissa

svs-banneri-logo

Viime viikonloppuna kolme SVS-junioria osallistui Kuopion kansallisiin tenniskisoihin. Aaro Molari, Juho Molari ja Juho-Eric Biggs olivat mukana poikien 11-vuotiaiden sarjassa. Sarja pelattiin kaaviona kahteen suuntaan (= ensimmäisen pelin hävinneet pelaavat jatkosarjaa).

Aarolle turnaus oli ensimmäinen ”kovien pallojen” turnaus ja jo ensimmäisessä ottelussa hän pääsi voiton makuun. Juholle turnaus oli jo toinen. Hävittyään ensimmäisen ottelunsa Juho petrasi jatkosarjassa hienosti ja oli vähällä kääntää tiukan ottelun voitoksi.

Juho-Ericin viikonloppu ei tällä kertaa tuottanut tulosta. Voitettuaan toisella kierroksella seurakaverinsa Aaro Molarin, semifinaalissa tuli vastaan 11-vuotiaiden tyttöjen ykköstykki Asta Miettinen, Kuopiosta. Juhon kahden viikon takaiset varmat otteet eivät kantaneet Kuopioon saakka. Hän pelasi takakenttäpeliä mikä sopi hyvin liikkuvalle Astalle enemmän kuin hyvin. Juho oli koko ajan ahdingossa eikä pystynyt tekemään tarvittavia muutoksia omassa pelissään. Tällä kertaa Juho-Eric jäi pronssille ja Asta eteni finaaliin ja kotiturnausvoittoon. Kuopion tulokset;

1. kierros; Aaro Molari – Aalto Merikoski PTT 5-7, 6-3, 10-8, Juho Molari – Aapo Randelin T-88 2-6, 3-6

2. kierros; Juho-Eric Biggs – Aaro Molari  6-2, 6-2

Semifinaali; Juho-Eric – Asta Miettinen KTS  4-6, 2-6

Jatkosarja, 1. kierros; Juho Molari – Aaro Merikoski PTT  4-6, 6-4, 5-10