Tennis Europe – Pajulahti cup

svs-banneri-logo

Tällä viikolla SVS -juniori Juho-Eric Biggs osallistuu Pajulahdessa pelattavaan kansainväliseen turnaukseen Pajulahti cup, joka on yksi Tennis Europe osakilpailuista. Poikien 14-vuotiaiden pääsarjan ensimmäisellä kierroksella Juho kohtasi ranskalaisen Raphael Pichotin, jonka hän voitti vaivattomasti 6-0, 6-1.

Arpaonni ei tälläkään kertaa suosinut Juhoa, sillä toisella kierroksella vastassa on ykkössijoitettu virolainen Marten Murrand. Juho kohtasi Murrandin tänä keväänä häviten 4-6, 2-6, joten huomenna olisi revanssin paikka!

Tiistain ohjelmassa on myös nelinpeliottelu oululaisen Andreas Sillasteen kanssa. Vastustajina ovat tutut suomalaispojat Max Alopaeus Espoosta ja Daniel Kotka Turusta.

Tiistaina Juho-Ericin taival päättyi Pajulahti cupin kaksinpelin toisella kierroksella. Viron 14-vuotiaiden ranking ykkönen Marten Murrand oli tälläkin kertaa parempi. Ensimmäisen erän Juho hävisi niukasti 7-5, mutta toisessa erässä ei enää pysynyt kyydissä häviten sen 6-0.

Balsamia haavoihin tuli kuitenkin nopeasti kun nelinpeli Andreas Sillasteen kanssa sujui loistavasti. Pojat voittivat parin Alopaeus/ Kotka lukemin 6–1, 6-0. Huomenna on vastassa 2-sijoitettu suomalaispari Otto Leikola/Indrek Soome.

Keskiviikon nelurissa Juho ja Andreas olivat yhden pisteen päästä semifinaalista, mutta ottelu kääntyi lopulta Leikola/Soomen hyväksi lukemin 2-6, 7-5, 10-6.