Tennis Europe Winter Cups 2017

svs-banneri-logo

Poikien alle 14-vuotiaiden Tennis Europe Winter Cups 2017 karsintaryhmä C pelataan tänä vuonna Ruotsissa, Karlskronassa. Kahdeksan maata, Croatia, Tšekki, Suomi, Latvia, Norja, Serbia, Espanja ja Ruotsi, karsivat pääsystä finaaleihin, jotka pelataan Venäjällä. Karsinta on kova, silla kilpailu pelataan cup-kaaviona ja vain voittaja pääsee finaaleihin. Kaikista sijoista pelataan, joten kaikille joukkueelle tulee kolme ottelua. Suomi kohtaa ensimmäisellä kierroksella kolmanneksi sijoitettu Croatian. Suomen maajoukkueessa pelaa HVS:n Otto Leikola, HLK:n Milos Vujasinovic sekä SVS:n Juho-Eric Biggs. Yksi ottelu koostuu kahdesta kaksinpeleistä ja yhdestä nelinpelistä. Helsingin pojat pelaa tänään kaksinpelit ja Juho pelaa nelinpeliä Oton kanssa. Ensimmäiset kaksinpelit käynnistyvät tänään klo 10.00 Suomen aikaa.

Suomi hävisi eilen Serbialle 0-3. Tänään jatkuu pelit sijoista 5-8. Suomen ensimmäinen vastustaja on Norja. Voitolla Suomi pääsisi pelaamaan sijoista 5-6.

Norja voitti Suomen 3-0, joka oli pienoinen yllätys, sillä ”paperilla” Suomella oli vahvempi joukkue. Tänään pelataan sijoista 7-8, jossa Suomi pelaa Latviaa vastaan. Suomen pojilla on kova työ lyödä Latviaa, sillä ”paperilla” se on paljon kovempi joukkue kuin Norja. Tänään Juho-Eric pelaa kaksinpeliä Latvian kolmospelaajaa vastaan.

Viimeisessä ottelussa Suomelle tuli jälleen tappio, tällä kertaa Latvialle lukemin 0-3. Juho hävisi oman pelinsä 1-6, 4-6. Milos ja Otto pelasivat neluria ja oli vähällä voittaakin, sillä voitettuaan ensimmäisen erän 6-2, heillä oli 5-4 tilanteessa yksi ottelupallo, mutta suomalaisten henkinen kantti petti ja latvialaiset nousivat lopulta voittoon voittamalla toisen erän 7-5 sekä 10-tiebreakin 10-8.