Turnausvoitto Raahesta

svs-banneri-logo

Menneenä viikonloppuna Juho-Eric kävi nappaamassa Raahen kansallisista kisoista poikien 13-vuotiaiden sarjavoiton. Länsirannikon matkan tarkoituksena oli saada Juholle uusia vastustajia, lisää kisakokemuksia ja samalla viettää perheen kanssa ”minilomaa”.

Ensimmäisen päivän pelit Juho voitti puhtaasti, vaikka oma peli ei ollut parhaimmillaan. Sunnuntain semifinaaliottelussa Juho-Eric pelasi turnauksen parhaan pelinsä eikä antanut vastustajille kuin yhden geimin. Finaaliin lähdettiin hyvällä itseluottamuksella, vaikka vastustajaksi asettui poikien 13-vuotiaiden 12. rankattu Eeli Pihlaja Kokkolasta.

Juho-Ericin vahva peli kantautui loppuottelun ensimmäiseen erään saakka. Ottelun toinen geimi kesti ainakin 15 minuuttia ja koko erä yli tunnin. Tämä kertoo, miten tiukka matsi ensimmäisessä erässä oli vaikka Juho vei sen 6-1, kovasti piti siis työtä tehdä, ilmaisia pisteitä Eeli ei antanut.

Toisessa erässä tapahtui täyskäännös. Eeli ei hätkähtänyt ekan erän menettämisestä, vaan painoi palloa nurkasta toiseen tekemättä virheitä. Näytti siltä, että Eelin varma palauttaminen ja Juhon juoksuttaminen riittäisi tuomaan hänelle turnausvoiton, sillä Eeli rökitti Juhon toisessa erässä 6-0.

Ratkaisevassa 10-tiebreakissa kova painostaminen jatkui ja koko ottelu näytti jo ratkenneen Eelin johtaessa 7-4. Kuitenkin 2 vuotta nuorempi Juho-Eric löysi jostain lisää energiaa ja alkoi pommittaa vastustajaa voimakkailla yläkierteisillä peruslyönneillä sekä muutamalla oikein ajoitetulla  stopparilla. Juho tuli väkisin tasoihin ja ohi ja hänellä oli kaksi ottelupalloa. Juho-Eric menetti molemmat matsipallot malttamattomuuden takia, mutta kolmannella kerralla, hän pakotti vastustajaansa tekemään viimeisen virheensä ja Juho kuittasi n. 2-tuntisen kestäneen trillerin ja vei lopulta turnausvoiton. Tulokset;