SVS-juniorit Joensuussa

svs-banneri-logo

Viikonvaihteessa pelatussa Hammaspaikka Open turnauksessa oli vahva savonlinnalais edustus, 10-vuotiaiden sarjaan osallistui 3 poikaa ja 13-vuotiaiden sarjaan 2 poikaa. Jokainen sai pelata vähintään kaksi ottelua. Kymppi-sarjassa kunniamaininan ansaitsee Luukas Mäkäläinen, joka otti ensimmäisen ”ison kentän” otteluvoitto yli kaksi tuntia kestäneessä kamppailussa.

Poikien 13-sarjassa Juho-Ericin pelit päättyivät semifinaaleissa sunnuntai-aamuna. Kova treeniviikko ja lauantain pelit näkyivät heti ensimmäisestä pisteestä lähtien pielaveteläistä Indrek Soomea vastaan. Liikkuminen kentällä oli väkinäistä ja Juho joutui turvautumaan liikaa ”pelastuslyönteihin”. Hän jaksoi taistella ensimmäisessä erässä, mutta toiseen erään mentäessä väsymys painoi selvästi päälle eikä Juho kyennyt enää hätistelemään vankasti pelannutta Soomea.

Joensuussa pelattiin myös poikien 13-vuotiaiden nelinpelisarjaa, jossa Juho-Eric ja Max pelasivat parina ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen erä meni opetellessa yhdessä pelaamisessa, mutta toisessa erässä pojat pääsivät juonesta kinni ja antoivat lopulta kunnon vastuksen. Vaikka Max oli kovan tulituksen kohteena hän selvisi siitä kunnialla. Poikien toisen erän hyvä peliesitys antaa toiveita tulevia nelinpelikisoja ajatellen. Joensuun tulokset:

P10, alkulohkot;
Mäkäläinen Joonas SVS – Sinkkonen Peetu KarTe 2-6, 1-6
Teerimäki Eemeli SVS – Mäkäläinen Joonas  6-1, 6-4
Teerimäki Eemeli – Sinkkonen Peetu  2-6, 1-6
Mäkäläinen Luukas SVS – Soome Andri KTS  1-6, 1-6
Mäkäläinen Luukas – Jeskanen Aada KTS  7-6, 5-7, 10-7

P13, kaksinpeli
1. kierros;
Mäkäläinen Max SVS – Rusanen Saku KaTS  1-6, 1-6
Biggs Juho-Eric SVS – Mikkonen Joona KaTS  6-0, 6-3
2. kierros;
Biggs Juho-Eric – Kettunen Samuel KarTe  7-6, 6-1
Semifinaali;
Biggs Juho-Eric – Soome Indrek KTS  3-6, 0-6
Jatkosarja, 1. kierros;
Mäkäläinen Max – Meriläinen Viljami OVS  4-6, 2-6

P13, nelinpeli
2. kierros;
Biggs/Mäkäläinen SVS – Jokinen Tuomas/Rusanen Saku KaTS  1-6, 4-6